Styrelsen

Styrelsen 2020


  • Ordförande: Göran Lidén
  • Vice ordförande: Agneta Backman
  • Kassör: Jesper Andersson
  • Sekreterare: Jeanette Palo
  • Registeransvarig: Jesper Andersson
  • Ledamot: Petra Wikström

 

  • Suppleant: Gunvor Forsell
  • Suppleant: Birgit LovénKontakta styrelsen: info@luleasvampklubb.se

GDPR: Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Göran Lidén

Ordförande

En svampnördig och glad (hoppas jag) pensionär som bara älskar att utforska all den roliga svamp som finns i moder natur. Förutom min familj som består av tre utflugna barn och fem barnbarn och min underbart förstående hustru gillar jag all kontakt med människor av alla slag och inte minst de som har samma intresse som jag. Måste också lägga till vår härliga hund Lizzy som gärna följer med i svampskogen.

Agneta Backman

Vice ordförande

Jag bor på Porsön i Luleå och har alltid trivts i skog och mark och tycker det är väldigt roligt med svamp. Tidigare har jag sökt aktiviteter kring svampplockning och blev glad då jag kom i kontakt med Luleå Svampklubb. Min favoritsvamp har varit sandsopp ända tills jag förra året äntligen hittade trattkantareller.

Jesper Andersson

Kassör

Bor i Gammelstad med familjen och ett antal djur.

Trivs ute i naturen vår, sommar och framför allt under hösten.

 


Jeanette Palo

Sekreterare

Utflyttad Överkalixbo med stort intresse för friluftsliv och hundar. Familjens Samojed ses ofta vid min sida (hon gillar dock djur mer än svampar).

Intresset för svamp har alltid funnits där och växer för varje år och numera kallar jag mig svampnörd - tänker till och med på svampar när jag åker längdskidor på vintern.

Petra Wikström

Ledamot

Hemvändare som blev svampbiten på gamla dar'. Har nu pluggat två kurser mykologi och läser under 2020 till svampkonsulent. Utanför svampvärlden fotograferar jag, illustrerar, odlar lite och matar ekorrar. På jobbet formger jag böcker, hemsidor och tidningar, illustrerar och skriver.

Gunvor Forsell

Suppleant


Birgit Lovén

Suppleant

 

Roger Eliasson

Valberedning


Ingrid Vesterlund

Valberedning